Celebració del 65è aniversari del Cau!

2 de juny. De 10.00h a 17.00h

Organitza: Cau de Molins de Rei

Per tal de celebrar el 65è aniversari del Cau de Molins hem decidit organitzar una jornada de lleure educatiu popular gratuïta per tots els infants i joves de la vila. Aquesta jornada es farà el diumenge 02 de juny al Parc de la Mariona a partir de les 10h i consistirà en una gimcana amb diverses activitats durant tot el matí adreçades als infants i joves.

Hi haurà dues gimcanes: una per menors de 16 anys i una altra per majors de 16 anys. Si és possible, agrairíem que si teniu clar que participareu, us apunteu al formulari! Tot i així, malgrat demanar que es facin grups de 6 infants, això no és imprescindible, ja que un cop allà adaptarem els grups perquè cap infant no estigui sol! Amb això volem possibilitar que tots els infants de la vila tinguin accés almenys un dia de l’any al lleure educatiu i apropar a tots els infants els valors i ideals que promovem al Cau com podria ser la solidaritat, el respecte, la cooperació, l’estima a la natura, etc.

A les 13h, un cop acabin les gimcanes, al pati de l’Escola Madorell farem per dinar una paella popular per només 5€! Reserva ticket per dinar omplint el formulari per no quedar-te sense! Després de dinar una mica de música de sobretaula.

A continuació trobareu els diferents links per poder-vos apuntar!

GIMCANA INFANTS:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSejUxuvyd35F29sJx4G2kQCbsR8D56OInlssu2hzzgM6QAjDg/viewform?usp=sf_link

GIMCANA ADULTS I JOVES:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScllKsgGG4ddh9-agg7aCVkGPYyZn0Fn1z0xY7dGBHCC5TJHg/viewform?usp=sf_link

RESERVA DINAR:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScI7EjZEePpVWHfeJC7t9uhn8WagQdDIZ2YJQdmwUvVpGt-HQ/viewform?usp=sf_link

Informació general

Publica una activitat