VIII Travessada biennal Molins de Rei-Vilafranca del Penedès

Del 22 al 23 de març. De 00.00h a 00.00h

Organitza: Centre Excursionista Molins De Rei (CEM)

Presentació.

Es tracta d’una iniciativa de la Comissió organitzadora de la Molins de Rei Montserrat, recollint el testimoni del Centre Excursionista del Penedès, que va commemorar el 150 aniversari de l’excursionisme a la seva comarca, el 13 d’abril de 2003, celebrant la gesta de Leandre Llorens i Enric Vidal, que varen fer aquesta equidistància, pel traçat del que hauria de ser la línia del tren que s’estava construint el 1853.

Amb un itinerari molt similar al de la celebració dels nostres companys de Vilafranca, ens atrevim a dur a terme una alternativa en l’any sabàtic de la clàssica montserratina que celebrem cada dos anys, us presentem la VIII Travessada de resistència, Molins de Rei – Vilafranca del Penedès, que passa en gran part, per camins, pistes, corriols i pobles de la comarca del Baix Llobregat i l’Alt Penedès.

Es tracta d’un recorregut, de 45,59 km de distància, que comença al Poliesportiu “La Sínia” del Barri de La Granja de Molins de Rei a les 7 del matí i que acaba a la plaça de l’estació del ferrocarril de Vilafranca del Penedès.

Per a aquelles persones que s’ho volen prendre amb més calma, hi ha un segon recorregut de 24,19 km, que comença des de l’Ordal (Urbanització El Lledoner), on si es vol es pot arribar agafant l’autocar (5€) des del punt de sortida a Molins de Rei.

La Comissió de la Molins de Rei – Vilafranca del Penedès, convida a tothom a participar en aquesta caminada, que us la feu vostra, que la gaudiu i que pugueu compartir les vostres experiències amb nosaltres.

Per qualsevol dubte o informació podeu adreçar-vos a la dirección de correu: molinsvilafranca@cemmolins.cat

 

Àmbits relacionats: Fem esport, fem salut / Participació ciutadana "Tots fem Molins de Rei"

Informació general

  • Lloc i adreça:
    CEM - Centre Excursionista Molins De Rei - Carrer Major, 109, 08750 Molins de Rei.

Publica una activitat