Cinefòrum: Sortint del cinema… “Un verano con Mónica”, d’Ingmar Bergman

7 de juliol

De 19.00h a 20.00h

Cinefòrum: Sortint del cinema… “Un verano con Mónica”, d’Ingmar Bergman

Organitza: Biblioteca el Molí i Cineclub Hal 2002

Cinefòrum: Sortint del cinema… Un verano con Mónica, d’Ingmar Bergman (Suècia, 1952).

Monika treballa en un mercat. Harry, un jove de 19 anys, viu al costat. Un dia van al cinema i passen la nit junts en la barca del pare de Harry. Quan el xic és acomiadat, decideixen deixar Estocolm i viatjar a una idíl·lica illa.

“Ni tortura, ni crisi, ni presó, ni set… El primer impacte internacional del cinema d’Ingmar Bergman va ser a través de la carn i la llum. L’erotisme esplendorós que desprenia el cos exposat al sol de Harriet Andersson va enlluernar a una nova generació de crítics i cineastes francesos, que van veure en l’amor d’estiu de Mónica una aventura alliberadora. Mónica-Harriet Andersson és un dels molts personatges apassionants i apassionats que poblen un cinema preponderantment femení com és el de Bergman” (Eulàlia Iglesias)

Amb la participació de Joan Domènech.

Si esteu interessats en participar-hi, ja podeu demanar la pel·lícula en préstec (format DVD) a la Biblioteca. També la podeu veure en streaming a l’eBiblio.cathttps://biblioteca.ebiblio.cat/info/un-verano-con-monica-00536548

Places limitades. Inscripcions obertes. La inscripció només serà vàlida un cop hagi estat confirmada per la Biblioteca el Molí.

Informació general

  • Lloc i adreça:
    Biblioteca el Molí Pl. de l'U d'Octubre de 2017, 2

Publica una activitat