DANI DAORTIZ – MOLINS DE MÀGIA

Del 26 al 26 d'abril

De 21.00h a 22.00h

DANI DAORTIZ – MOLINS DE MÀGIA

Organitza: Foment Cultural i Artístic

Daniel Ortiz Gómez, conegut artísticament com Dani DaOrtiz (Estepona, 22 de febrer de 1980), és un mag espanyol, considerat un dels millors del món en l’especialitat de cartomàgia. Actualment és una de les referències de la Cartomàgia a nivell mundial. Una veritable Llegenda Viva de la Màgia.

La seva màgia

La seva màgia és fresca, directa, divertida i molt, molt potent. Un estil basat en una improvisació excel·lent fa que cada espectacle estigui adaptat als espectadors de torn ia l’atmosfera particular de cada xou. Dani aconsegueix generar una barreja fluida de sensacions, que fan que ara com ara sigui possiblement el millor que es pugui veure al món de la Cartomàgia.

Els seus mestres

D’aquí, fins ara, ha estat un no parar. Ha meravellat tots els grans mestres de la Màgia, havent entaulat amb molts una gran amistat, com ara David Williamson i Lennart Green, als quals considera també els seus mestres. Ha actuat al Castell Màgic de Los Angeles, on acudeix cada any; i és convidat als més prestigiosos festivals i congressos.

Informació general

Publica una activitat