ÈXIT, EL MUSICAL DE LA MEVA VIDA amb Roger Pera

Del 23 al 23 d'octubre

De 18.00h a 19.30h

ÈXIT, EL MUSICAL DE LA MEVA VIDA amb Roger Pera

Organitza: Foment Cultural i Artístic

“ÈXIT, el musical de la meva vida”, basat en el seu llibre autobiogràfic, és un joc de miralls entre realitat i ficció, on en Roger Pera ens parla de l’amor per la vida, de l’amor per la família, de la fragilitat humana i de la importància de tenir sentit de l’humor.

Un espectacle en primera persona on en Roger ens farà un repàs de la seva vida combinant els moments més bons amb els més dolents, on ens explicarà les seves anècdotes més surrealistes amb un humor marca de la casa, i on deixarà constància dels seus aprenentatges de vida.

Riurem i plorarem amb un Roger entregat, directa, sensible i molt sincer, on ens cantarà en directe i acompanyat d’un piano les cançons dels musicals que han marcat la seva vida, on ens sorprendrà amb Màgia de la bona, i on fins i tot farà doblatge en directe amb el públic. Emocions fortes assegurades!

Veiem en Roger en el seu camerino desmaquillant-se després de la seva última funció al Teatre del Raval. Com és de costum, el seu pare (PARE PERA) el va a buscar per anar cap a casa….però aquell dia no arriba (ja sabem com és el PARE PERA…li passa de tot en el moment menys oportú)…i mentre en Roger espera que arribi, comença explicar la seva vida…un relat ple de sinceritat, diversió, emocions i sorpreses!

Informació general

  • Lloc i adreça:
    Foment Cultural i Artístic. Passeig del Terraplè, 49

Publica una activitat