La Gran Rua del Carnaval

Del 26 al 26 de febrer

De 19.00h a 21.00h

La Gran Rua del Carnaval

Organitza: Comitè de l'Antifaç

A les 17.30 h
a la plaça del Mercat i a la cruïlla del passeig del Terraplè amb el carrer del Molí

LA RETRATADA I CONCENTRACIÓ DE COMPARSES

La retratada marcarà l’inici de la bogeria carnavalesca i immortalitzarà totes les comparses participants a la Gran Rua. En ple segle XXI, quan tothom ja disposa d’infinites i variades andròmines per fer-se fotos i selfies, nosaltres seguim aposant per les tradicions de tota la vida i, de passada, donem una mica de feina als fotògrafs locals.

Si, pel contrari, no formeu part de cap comparsa, però aneu disfressats i teniu ganes de gresca, davant del Foment consolidarem una rave il·legal en honor del rei de la disbauxa. Sa Majestat, per animar el cotarro abans no faci la seva aparició estel·lar, pagarà de les arques municipals un punxadiscos d’alt standing durant tota la tarda que us farà ballar de valent tot escalfant l’ambient a ritme de Rafaella Carrà i altres temassus!

A les 19.00 h
des del Foment

LA GRAN RUA

Quan les campanes de l’església facin sonar les 7 de la tarda en punt, i si Sa Majestat aconsegueix formalitzar la trobada, el presentador de la festa, a ritme de bombo i plateret, anunciarà l’arribada del seguici carnavalesc, que, per primera vegada, prendrà part a la farra molinenca. Poble i Aristocràcia, disposats a donar-ho tot, faran la seva entrada triomfal al passeig del Terraplè. 

Quan l’ambient estigui ben caldejat i la cua per demanar tapes de morro fregit al Foment arribi al Forn del Pont, farà acte de presència l’amfitrió de la festa i tota la seva patuleia, que, cavalcant dalt del seu Tras-Two faran sonar l’himne del Carnaval i decretaran el llibertinatge molinenc, que farà omplir els carrers de xauxa.

En acabar la Gran Rua,
davant del Foment

ELS PREMITS I EL BANY DE GLÒRIA

Quan l’ultima comparsa arribi, el Sèquit Reial es disposarà a deliberar per anunciar els vencedors de la Gran Rua de Comparses. Els afortunats aniran pujant a l’escenari i tindran l’honor de fotografiar-se al costat de Sa Majestat Carnestoltes XLI, que els farà entrega dels respectius premits!

Per celebrar-ho, dalt de l’escenari, els mereixedors del primer premit seran homenatjats amb un bon bany de gloria: confeti, focs artificials i cava per a tothom! 

Informació general

  • Lloc i adreça:
    Foment

Publica una activitat