MANU GUIX & The Veterans

Del 23 al 23 de setembre

De 21.00h a 22.30h

MANU GUIX & The Veterans

Organitza: Foment Cultural i Artístic

Manu Guix & The Veterans

Moments

Manu Guix torna amb nou disc i nova gira en elèctric. Per fer-ho, el polivalent artista s’ha acompanyat, d’una banda, formada per cinc dels millors músics del país que, durant més d’una hora de concert, presentaran les cançons del nou disc i repassaran els seus èxits de sempre.

En aquest nou disc, anomenat Moments, Manu Guix es presenta amb un so totalment nou al que ens tenia acostumats fins ara, on l’electrònica i el pop es donen la mà.

El disc recull vuit cançons compostes en els darrers dos anys, des del primer confinament fins el dia d’avui. Si amb el treball anterior, després de tot, (Música Global, 2017), hi havia una aposta molt clara per la música feta amb instruments reals, en aquest treball ha apostat justament pel contrari. Bases i beats electrònics, pads, sintetitzadors i d’altres textures electròniques vesteixen aquestes cançons de pop d’autor que ens parlen de les coses quotidianes.

Aquesta renovació es va poder veure ja al primer avançament publicat el novembre de 2021. Es tracta de “Seguirem”, una cançó plena de vida que explica una història que parla tant de la superació personal com de la col·lectiva. Després del que ha viscut el món en els últims temps, no deixa de ser un cant d’optimisme i alegria dedicat no només als seus seguidors, sinó a tothom.

Un espectacle amb un repertori cuidat i amb una banda irrepetible, amb cinc dels millor músics del país.

Intèrprets

Direcció, veu i piano: Manu Guix

Bateria: Toni Pagès

Baix: Jordi Franco

Guitarra: Jordi Roquer

Saxo: Oriol Cusó

Trompeta: Jaume Peña

——

Manu Guix (1979), es va formar com a músic a Barcelona i a Liverpool. La seva prolífica carrera l’ha portat a gravar sis discos en solitari i a crear diversos musicals. Des del 2010 té el seu propi estudi de gravació i gosa d’una gran popularitat per les seves aparicions a programes de gran èxit televisiu.

De Cabeza (2003) va ser el primer treball discogràfic de Guix, després ha seguit amb cinc discos més: Manu Guix (2005), Onze Llachs (2008), Pas a Pas (2012) Després de tot (2017) i ara Moments (2022). Una de les seves grans facetes és la seva participació en musicals tant com a compositor, productor i director musical; alguns dels musicals més coneguts són Grease, el Musical, Molt soroll per no res, Cantando bajo la lluvia, La Jaula de las locas, Geronimo Stilton i El Petit Príncep, aquests dues últimes produccions es van poder veure a LaFACT Cultural.

Paral·lelament, també ha participat en diversos programes de televisió i ràdio com el programa de TVE i Telecinco Operación Triunfo, en el qual va ser professor en totes les edicions. Així mateix, ha presentat el programa de Catalunya Ràdio, Els optimistes, Còmics a TV3, el talent show per a 8TV, Encantats i va ser el director musical del programa El llop (TV3).

Manu Guix també té des de 2010 el seu propi estudi de gravació, Medusa Estudi, on produeix diversos treballs discogràfics per a altres artistes i grups com Rosalia, Nathy Peluso, o Mariah Carey, entre molts d’altres. A més a més crea cançons, bandes sonores i sintonies per al món de la televisió, publicitat i el cinema com Dos Vidas (TVE) i Paquita Salas (Netflix). En aquest sentit, també ha fet diverses produccions musicals per La Marató de TV3 i va ser el compositor de l’obertura de la cerimònia dels Premis Goya de l’any 2020.

Informació general

Publica una activitat