MOLINS NIGHT COMEDY. Edu Mutante presenta LO IMPORTANTE ES METERLA

Del 9 al 9 de juny

De 21.00h a 22.00h

MOLINS NIGHT COMEDY. Edu Mutante presenta LO IMPORTANTE ES METERLA

Organitza: Foment Cultural i Artístic

EDU MUTANTE (TV3 i Radio Marca)

El còmic català ens presenta el seu xou de Stand Up Comedy amb imitacions (70) i ​​cançons amb banda, on… Es parla de futbol? Es parla de sexe? Es parla de Tinder? Es parla de vacunes?

Doncs ni si, ni no, ni tot al contrari. Però podem assegurar-te que riuràs molt, que t’emocionaràs, que cantaràs i que si no t’agrada el futbol no et preocupis perquè en parlarem molt poc. Igual que si estàs casat, no et preocupis perquè en parlarem molt poc de sexe… i de Tinder. Si ets negacionista, veuen igual que no tenim microxips.

Entendrem que té a veure la massa salarial del Barça amb la nova vida parella a l’Hospitalet de Llobregat. Sabrem de quin equip és realment Edu (una llegenda urbana diu que és periquito). I entendrem què té a veure el Reial Madrid i el VAR amb el cunyà independentista. Tot barrejat amb skeches d’imitacions com El Xiringuito, El Partidazo de Cope, CRIMS, Equip de Recerca, fins a 70 veus.

I un grapat de cançons acompanyades de LA BANDA DE WILLY FOG amb un baixista que ven pisos, un guitarrista amb cara de jutge de línia i un pianista que trafica amb ametlles de Calaf (ens donen subvenció).

Declaracions del còmic després de l’última funció: “avui dia no hi ha teatre petit, els acudits et treuen i et donen, però al final el més important és tenir la possessió de les rialles, sortir al contraatac, que el parquet de l’escenari estigui bé polit i jugar en equip perquè el resultat sigui el menys important perquè l’important no és ficar-la, és gaudir de tot el que passa fins que la fiques (la pilota, és clar)”.

Edu Mutante actualment té secció d’humor al programa TOT ES MOU de TV3 i al programa REPARTINT JOC de Ràdio Marca. També és tertulià a RONDEANDO de 8TV.

Informació general

Publica una activitat