MOLINS NIGHT COMEDY. Eva Cabezas presenta CURVY

Del 10 al 10 de març

De 21.00h a 22.00h

MOLINS NIGHT COMEDY. Eva Cabezas presenta CURVY

Organitza: Foment Cultural i Artístic

L’actriu i humorista Eva Cabezas presenta una obra que inclou els seus darrers textos, monòlegs gravats a Comedy Central, així com material inèdit i actualitzat. Tot el contingut està directament relacionat amb el tema estètic, sobrepès i dia a dia d’algú que desborda els estàndards d’una societat cada cop més superficial i consumista.

La pressió estètica als mitjans de comunicació, els estereotips del físic i el màrqueting que hi ha al voltant de la dona com a producte són els temes de què parlarà l’humorista a l’hora d’espectacle. Sempre fidel al seu estil clar i directe, i fent gala del seu elegant però esmolat savoir faire, Eva trencarà amb les etiquetes que ens posa aquest sistema en què vivim, i donarà les claus per saltar-se en gran totes les recomanacions de moda, estètica i alimentació, que ens donen contínuament a tots aquells que no pertanyem als estàndards establerts.

Tota la interacció amb el públic, una mica de música i altres coses que descobriràs quan tinguis l’Eva a l’escenari… Agafa’t que vénen corbes divertidíssimes!

Informació general

Publica una activitat