Projecció cinema infantil (+2 anys): Cançons per a infants i bestioles, de Linda Hambäck i Marika Heidebäck (Suècia, 2014)

5 de juny

De 11.00h a 12:30h

Projecció cinema infantil (+2 anys): Cançons per a infants i bestioles, de Linda Hambäck i Marika Heidebäck (Suècia, 2014)

Organitza: Regidoria de Solidaritat i Cooperació i Biblioteca el Molí

Projecció cinema infantil (+2 anys): Cançons per a infants i bestioles, de Linda Hambäck i Marika Heidebäck (Suècia, 2014).

Especial Mes de la Cooperació

Cançons per a infants i bestioles és un film animat en què s’inclouen una sèrie de contes sobre la vida animal, l’amistat i la complicitat. Una declaració d’amor, la relació entre joves i grans i el desig de viure aventures meravelloses i fantàstiques. Aquesta és una de les poques produccions que es dirigeix al públic més menut, a partir de 2 anys, i als seus pares. Una oportunitat única per descobrir el cinema als infants.

Les peces musicals de Cançons per a infants i bestioles estan protagonitzades per famílies de tota mena d’animals que habiten mons fantàstics plens de ritmes de jazz. La veu de Cèlia Pallí ens narra les seves vivències i ens convida a imaginar què passaria si ens transforméssim en una d’aquestes bestioles. Una pel·lícula basada en l’aclamat llibre de Lena Sjöbergs del mateix nom. [Durada 30 min.]

Activitat recomanada per a nenes i nenes a partir de 2 anys.

Places limitades. Inscripcions obertes. La inscripció només serà vàlida un cop hagi estat confirmada per la Biblioteca el Molí.

Amb la col·laboració del Cineclub Hal 2002

Informació general

  • Lloc i adreça:
    Biblioteca el Molí Pl. de l'U d'Octubre de 2017, 2

Publica una activitat