Saben aquell (Cicle de Cinema Gaudí)

20 d'abril

De 19.00h a 21.00h

Saben aquell (Cicle de Cinema Gaudí)

Organitza: Teatre de la Peni

SINOPSI

Barcelona, finals dels 60. Eugenio Jofra, un jove joier, coneix Conchita en un autobús de línia. L’atracció és instantania i tots dos comencen la història d’amor de les seves vides. Eugenio aprèn a tocar la guitarra per acompanyar Conchita, per a la qual cosa haurà de lluitar contra la por escènica. Comença així la carrera musical dels dos. Quan Conchita s’ha d’absentar durant dues setmanes de Barcelona, convenç Eugenio que dugui les actuacions a terme tot sol. Quan torna, Eugenio ha esdevingut un fenomen de l’humor underground de la ciutat. A poc a poc, entre tots dos aniran construint el personatge: les ulleres, la camisa negra, el tamboret, les cigarretes i el got de tub, que es convertirà en un èxit inesperat en una Espanya deprimida que busca desesperadament riure amb aquest singular còmic que comença tots els seus acudits amb “Saben aquell…”

FTIXA TÈCNICA
Direcció: David Trueba
Durada: 109 min.
Gènere: Drama, comèdia
Intèrprets: Carolina Yuste, Cristina Hoyos, David Verdaguer, Jordi Corominas, Marina Salas, Pedro Casablanc, Ramon Fontserè
Versió: Original en català

NO RECOMENADA PER A MENORS DE 7 ANYS

Premi Gaudí, Goya i Feroz a David Verdaguer per millor actor protagonista. Premi Gaudí a Carolina Yuste per millor actriu protagonista. Premis Gaudí a: Millor direcció de producció, Millor direcció artística, Millor so, Millor maquillatge i perruqueria i Millor vestuari.

Entrades anticipades:
Entràpolis

Informació general

Publica una activitat