Taller per a pares: “Criatures Petites, Emocions, Grans: Com acompanyem la gestió de les emocions”

29 d'abril

De 17.30h a 19.30h

Taller per a pares: “Criatures Petites, Emocions, Grans: Com acompanyem la gestió de les emocions”

Organitza: aFFaC i Escoles Bressol Municipals de Molins de Rei

En aquest taller tractarem com podem acompanyar la gestió de les emocions per ajudar els infants a relacionar-se amb l’entorn de manera equilibrada i saludable. Per poder fer aquest acompanyament, segurament ens caldrà navegar dins de les nostres pròpies emocions, identificar-les, reconèixer-les i saber validar-les. L’activitat serà impartida per l’entitat Dones amb empenta.

Aquest taller s’engloba en la línia d’intervenció “Papacita’t per Bressol” del projecte “Homes-AFA:Programa de formació per a la corresponsabilitat dels homes vers les cures a través de les AFA” que l’aFFaC lidera amb col·laboració del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya.

El projecte es desenvolupa a totes les comarques de Catalunya duent a terme tallers dirigits principalment a homes pares amb fills/es a les Escoles Bressol, per poder treballar per unes masculinitats i paternitats igualitàries, la corresponsabilitat en les cures i per afavorir un canvi de cultura de gènere. Poden assistir, però, totes les persones que hi estiguin interessades.

Formulari d’inscripció: https://affac.cat/affac/papacitat-per-bressol/

Aquest taller és en col·laboració de l’aFFaC, el Departament d’Igualtat i Feminisme de la Generalitat de Catalunya, i les Escoles Bressol Municipals de Molins de Rei.

Informació general

Publica una activitat