THE OTIS REDDING SHOW. Concert especial Festa Major de Molins de Rei

25 de setembre

De 20.00h a 21.30h

THE OTIS REDDING SHOW. Concert especial Festa Major de Molins de Rei

Organitza: Cicle Daltabaix i Ajuntament de Molins de Rei

Una mica més que un homenatge al més gran soulman de tots els temps. Una vigorosa revisió del seu llegat en un espectacle de soul amb un repertori acuradament escollit evitant caure a la nostàlgia, però amb tot el pes del llegat del “King of Soul”. Una banda de grans músics i vocalistes en escena, en un concert dirigit per Lalo López, guitarrista i compositor de Fundació Tony Manero.

Quan s’acaben de fer 50 anys sense el genial vocalista afroamericà, i també 50 anys de la publicació pòstuma de “(Sittin on) The Dock Of The Bay”, l’escena negra barcelonina rendeix tribut a Otis Redding en un espectacle que revitalitza els seus clàssics. I ho fa amb una all-star band amb el millor del panorama soul i funk de Catalunya.

L’objectiu no és altre que emular la força i l’ànima de les actuacions en directe d’Otis Redding. No estem davant d’una banda tribut, estem davant d’un espectacle fet amb respecte, amor i sentiment. The Otis Redding Show és una hora i mitja de soul sense pausa capaç d’elevar l’esperit i fer moure els peus sense parar.

Clap your hands and stomp your feet, cause Otis Redding is on the scene!

Informació general

  • Lloc i adreça:
    Parc de la Sequia, Molins de Rei

Publica una activitat