Alba Patricia Cabral Ortíz

Càrrec: regidora
Indemnitzacions per assistència efectiva als plens: 400€ bruts per assistència a cada ple, amb un màxim de 14 plens
Indemnitzacions per assistència efectiva a la junta de portaveus: 100€ bruts per assistència a cada junta de portaveu, amb un màxim de 14 juntes de portaveu
Informació actualitzada en data 5 de juliol de 2023

Declaració de béns patrimonials, declaració d’incompatibilitats i aplicació del codi de conducta

Trajectòria professional i política

Em dic Alba Patricia Cabral Ortiz. Soc nascuda al Paraguai i una persona amb moltes ganes d’aprendre cada dia dels moments i les experiències viscudes. Tinc 41 anys i 2 fills nascuts aquí, són el Vírgil Luis i l’Aidí, que són les meves passions i la meva força en aquesta vida tan intensa.

Visc a Molins de Rei des de fa 18 anys i estic molt contenta en aquesta vila que em va acollir tan bé. Ara formo part del seu Ajuntament com a regidora de l’oposició pel partit Esquerra Republicana de Catalunya.

La meva experiència laboral està centrada bàsicament en l’àmbit de la gentgran, ja que de sempre he treballat com a cuidadora. Em conec gairebé tota la vila i això m’omple de satisfacció i alegria perquè m’encanta.

Parlo català, castellà, guaraní i portuguès.

He estat secretària de l’Associació de Paraguaians i Paraguaianes de Molins de Rei durant 8 anys (del 2015 a 2023), des de la qual es fomenten les activitats culturals, la gastronomia, etc. Des de la meva arribada em vaig enamorar de la cultura catalana i crec que amb la meva aportació podem aconseguir un intercanvi cultural internacional