Meritxell Campmajó García

Càrrec: regidora
Indemnitzacions per assistència efectiva als plens: 400€ bruts per assistència a cada ple, amb un màxim de 14 plens
Indemnitzacions per assistència efectiva a la junta de portaveus: 100€ bruts per assistència a cada junta de portaveu, amb un màxim de 14 juntes de portaveu
Informació actualitzada en data 5 de juliol de 2023

Declaració de béns patrimonials, declaració d’incompatibilitats i aplicació del codi de conducta

Trajectòria professional i política

Vaig néixer a Molins de Rei l’any 1980 i sempre he viscut a la Vila. Vaig estudiar a l’escola Estel i a l’Institut Lluis de Requesens. Sempre he estat vinculada a diverses entitats de Molins de Rei. A l’Agrupament escolta Jaume Vicens Vives, el CAU, com a nena i després com a cap, he fet esport a l’Handbol Molins de Rei i al Club Natació Molins de Rei. També he format part de diverses seccions i de la junta dels Amics del Camell i al petit Camell. He col·laborat molts anys als Pastorets, la Comissió de Focs de Sant Joan, la Coordinadora d’Associacions per la Llengua (CAL) i l’ateneu Mulei. També vaig col·laborar  dues temporades a Ràdio Molins de Rei.

Sóc diplomada en Treball Social a l’ICESB de la Universitat Ramon Llull i he estudiat un Postgrau en Lideratge i Innovació Social a ESADE. També tinc formació especialitzada en violència sexual, violència masclista i maltractament infantil. Faig classes al màster de psicologia forense i criminal de la UB i he fet de formadora en diversos cursos. He publicat dues recerques, dos contes infantils i diversos articles d’opinió al diari ARA, Social.cat, Xarxanet i altres revistes.

Vaig iniciar  la meva trajectòria professional al Centre d’Acollida d’Urgències Infantils, gestionat per l’associació INTRESS,  com a educadora treballant els caps de setmana i festius. Al cap d’un temps vaig fer de coordinadora i posteriorment de directora del centre. Acollíem 36 nens/es entre els 0 i els 12 anys tutelats per l’administració. L’any 2012 vaig assumir la direcció del programa de Mesures Penals Alternatives, un servei del Departament de Justícia gestionat per Intress. Actualment dirigeixo l’àrea de Justícia, comunitat i inclusió social de l’associació INTRESS, una àrea amb 12 serveis amb un total de 134 treballadors/es. També sóc una de les impulsores i la presidenta de l’associació PREVENSI, un projecte innovador per lluitar contra la violència sexual infantil i  formo part de diverses plataformes sectorials com ECAS (federació d’entitats catalanes d’acció social) i la TPS (Taula de Participació Social d’entitats amb el Departament de Justícia) i de federacions europees de l’àmbit de la justícia i el sensellarisme (CEP-Probation i FEANTSA)

Estic casada amb l’Òscar i sóc mare de la Ivet i la Mariona. Sóc filla del Joan i la Isabel de Cal David. Cal David és una carnisseria centenària del Mercat de Molins de Rei que va ser fundada pels meus avis, que van impulsar els meus pares i que actualment gestiona l’Òscar. Per tant, també soc filla de Mercat, on vaig treballar-hi uns anys mentre estudiava.

Soc una persona molt treballadora, m’agrada molt liderar i impulsar coses noves, sempre m’han agradat els reptes. La política municipal és un àmbit que sempre m’ha atret. Penso que és important implicar-se en allò que considero que s’ha de canviar. I ja fa un temps que penso que Molins de Rei necessita un canvi, mirades fresques i idees noves. És per aquest motiu que em vaig sumar al projecte municipal d’ERC.