URGENT: Matriculació Escola de Música

Benvolguts,

Estem tenint molts problemes amb el servidor informàtic del c/e de l’escola (secretariaemm@molinsderei.cat) i no rebem correctament els correus. És per això que us demanem que ens envieu la matrícula a aquesta adreça:

                        matricula@emmmolinsderei.cat

Si ja ens havíeu enviat la matrícula quan rebeu aquest correu, us demanem que ens la torneu a enviar a aquesta nova adreça de correu (matricula@emmmolinsderei.cat) per tal de que podem gestionar-la correctament.

Aprofitem aquesta comunicació per tal de dir-vos que les sol·licituds de bonificació les heu d’enviar al Registre General de l’Ajuntament (tal com s’explica al full informatiu de matriculació que us vam enviar dilluns passat).

També us recordem que, els alumnes vigents, NOMÉS heu d’omplir, del full de matrícula, els apartats que NO porten asterisc. Els que porten asterisc NOMÉS els heu d’omplir si hi ha un canvi en relació al curs 2021-2022.

Llegiu amb atenció el full informatiu de matriculació ja que totes aquestes indicacions que us recordem hi estan clarament explicitades.

Disculpeu les molèsties que aquest fet us puguin ocasionar.

Moltes gràcies per la vostra atenció.

 A causa de l’afectació covid, ens hem vist obligats a modificar el calendari de preinscripció i matrícula  de l’Escola de Música, quedant de la següent manera.

  • Publicació de les llistes provisionals baremades: 22 de juny de 2022
  • Període de reclamacions: 23 de juny de 2022
  • Sorteig (Consell Escolar de Centre): 27 de juny de 2022
  • Publicació de les llistes definitives d’admesos: 30 de juny de 2022
  • Matriculació: del 4 al 15 de juliol de 2022

 icon-download Descarregar les instruccions per a realitzar la preinscripció d’alumnes de nou ingrés

 icon-download Descarregar el full de preinscripció