26a edició, 2024:

Ajuntament de Molins de Rei i el Centre Excursionista Molins de Rei (CEM) convoquen els 26ns Premis Clic! de Fotografia Vila de Molins de Rei, un certamen que compta amb una alta participació de fotògrafs d’arreu. El concurs està reconegut per la Federació Catalana de Fotografia.

 icon-camera Temes

 • Lliure.
 • Esports de muntanya i d’aventura
 • Molins de Rei
 • Art urbà a Molins de Rei

 icon-camera Obres

Es podran presentar un màxim de 3 fotografies per tema, en color o blanc i negre, i amb qualsevol tècnica fotogràfica. No s’acceptaran fotografies que hagin estat presentades en edicions anteriors als Clic! de Fotografia Vila de Molins de Rei.

 icon-camera Format

Digital: s’hauran de presentar en format digital JPG, amb una resolució de 300 píxels/polsada, compressió de 10, espai de color Adobe RGB i de format d’imatge de 1.920 píxels pel costat més llarg

 icon-camera Presentació

Digital: s’hauran d’enviar mitjançant un correu electrònic a alcaldia@molinsderei.cat, indicant el tema a què es participa, el títol de l’obra, el nom i cognoms, el telèfon, el correu electrònic i el DNI de la persona participant. En cas de ser membre de la Federació Catalana de Fotografia (FCF), hi ha de constar també el número de soci o sòcia.

 icon-camera Lliurament

El termini de lliurament de les obres finalitzarà el dilluns 9 de desembre de 2024,  a les 14 h. Una mateixa fotografia no podrà ser presentada en més d’una modalitat.

 icon-camera Jurat

El jurat estarà integrat per tres persones, les quals seran expertes en fotografia. Les persones seran proposades per la Federació Catalana de Fotografia, el CEM i l’Ajuntament de Molins de Rei. L’acte del veredicte es durà a terme al local del CEM (plaça de Josep Tarradellas, 1) el dissabte 11 de gener de 2025, a les 10 h. 

 icon-camera Premis

 • Modalitat Lliure: 500€ primer premi i 230€, accèssit.
 • Modalitat Molins de Rei: 500€ primer premi i 230€, accèssit.
 • Modalitat Esports: 500€ primer premi i 230€, accèssit.
 • Modalitat Art urbà a Molins de Rei: 500€, premi únic.

El concurs està reconegut per la Federació Catalana de Fotografia i puntua per obtenir les distincions d’Artista, Mestre i Excel·lència. D’acord amb la normativa de la Federació Catalana de Fotografia, aquest concurs puntua per a l’obtenció de distincions de la FCF fins un 15% de les obres presentades considerades com a acceptacions. Les obres premiades també estan dins el 15% d’obres acceptades.

 icon-camera Lliurament de premis

Els premis es lliuraran el dia de la inauguració de l’exposició de les obres guanyadores i de les seleccionades pel jurat (dissabte 25 de gener de 2025, al Centre Excursionista Molins de Rei, plaça de Josep Tarradellas, 1), en el marc dels actes de la 174a Fira de la Candelera.

 icon-camera Exposició

De les obres presentades, el jurat en seleccionarà un total de 60 per ser exposades, incloses les guanyadores. Entre les obres seleccionades hi haurà d’haver un mínim de 10 de cadascuna de les categories. La mostra amb aquestes fotografies es podrà veure durant la celebració de la 174a Fira de la Candelera (del 25 de gener al 2 de febrer de 2025) a la sala d’exposicions del Centre Excursionista Molins de Rei (plaça de Josep Tarradellas, 1).

Notes

Les persones participants a aquests premis garanteixen a l’Ajuntament de Molins de Rei que són les titulars de tots els drets sobre les fotografies que hi presentin als premis, i que la seva presentació, publicació o qualsevol altre ús que, si escau, en pugui fer l’Ajuntament de Molins de Rei no lesiona béns, drets ni llibertats de cap tercera persona.

Els participants a aquests premis accepten, en cas que les seves fotografies resultin premiades la transmissió automàtica i gratuïta a l’Ajuntament de Molins de Rei de tots els drets per explotar-les (reproducció, distribució, comunicació pública, transformació i qualsevol altra modalitat aplicable) en exclusiva, en qualsevol territori i per a tot el termini de vigència dels drets, sempre respectant el dret moral d’autoria.

 • L’Organització no es fa responsable de qualsevol conflicte de publicacióo d’utilització de l’obra.
 • Les fotografies que no s’ajustin als requisits de la convocatòria seran desqualificades.
 • La participació en aquest concurs suposa acceptar íntegrament els requisits d’aquesta convocatòria.
 • Qualsevol cas no previst en aquesta convocatòria serà resolt pels organitzadors.
 • Els concursants només podran obtenir un premi.
 • Una mateixa fotografia no pot ser presentada en més d’una modalitat
 • La participació en aquest concurs suposa acceptar íntegrament els requisits d’aquesta convocatòria.
 • Qualsevol cas no previst en aquesta convocatòria serà resolt pels organitzadors.

 

Fotos guanyadores dels 25ns Premis Clic! de fotografia (2023):