Com a arxiu de l’administració local, l’Arxiu Municipal de Molins de Rei ingressa,  s’encarrega de preservar el patrimoni documental de la nostra vila, s’assegurara de la conservació i de la difusió d’ aquest patrimoni mil·lenari. L’Arxiu recupera i gestiona la documentació que genera l’acció política i administrativa de la vila; i també es dedica a la recuperació de la documentació clau per al coneixement del nostre passat.

Del 5 a l’11 de juny de 2023

El dia 9 de juny és el Dia Internacional dels Arxius, un esdeveniment promogut pel Consell Internacional d’Arxius que se celebra arreu del món. Els arxius catalans ens sumem a aquesta iniciativa fent la Setmana Internacional dels Arxius.

Els arxius són centres d’accés a milers d’històries increïbles. Donar-les a conèixer i fer-les més properes és l’objectiu de la Setmana Internacional dels Arxius 2023. Sota el lema ‘Som exploradors d’històries, uneix-te a l’equip’ ens dirigim a tota la ciutadania. Et convidem a entrar en un món apassionant de vivències de persones que viuen i han viscut a prop nostre, en carrers i places d’arreu de Catalunya. Posa’t el visor d’arxiu i comença a navegar per un oceà de dades, documents, fotografies i vídeos.

En aquest espai anirem publicant preguntes singulars i curioses sobre l’Arxiu de Molins de Rei per celebrar la Setmana Internacional dels Arxius 2023, us convidem a participar-hi  tant des d’aquest web com des de les xarxes socials de l’Ajuntament, uneix-te a l’equip i juga amb nosaltres!

.