Aquestes jornades consisteixen en la creació d’un plat en directe durant la qual els restauradors professionals expliquen i elaboren una recepta de cuina al públic assistent. Un cop acabada, hi ha una degustació del plat entre tots els assistents, acompanyada d’una degustació de cava segons el maridatge fet per l’enòleg. És la millor manera de conèixer, tastar i gaudir de la nostra gastronomia i la dieta mediterrània.
Hem editat un llibret en el qual recollim totes les receptes juntes d’aquestes VIII Jornades, el qual es podrà trobar a tots els comerços del Bot-Mol, al Mercat Municipal, a tots els restaurants i comerços participants, i a la mateixa Sala Punt de Comerç, al Mercat Municipal.
- Divendres 21 20 h Inauguració Forn del Pont El món del brioix
- Dilluns 24 20 h Carnisseria David Tall rodó de vedella rostit, amb verdures i puré d’alls escalivats
- Dimarts 25 20 h Restaurant el Tast Pernil cuit al brandi amb salsa de poma
- Dimecres 26 20 h Restaurant la Peni Arròs amb popets i carxofes
- Divendres 28 19 h Cloenda Fogons i Sensacions Cupcakes salats