La
presentació de les novetats gastronòmiques i l’entrega de premis es va dur a
terme a la Sala Gòtica de Molins de Rei. Els restaurants molinencs que es van
endur els reconeixements van ser el Bar Diana, amb el premi a la millor
Coradella tradicional, i el Nyoqui, amb el premi a la millor Coradella
innovació.
A més,
el Picapoll Blanc de la DO Pla de Bages, denominació d’origen convidada a la
167a edició de la Fira de la Candelera, va guanyar el premi al vi que millor
marida amb la coradella guanyadora del concurs d’enguany.
Una de les novetats més destacades que es van presentar durant l’acte va
ser l’embotit de Coradella, que ofereix el plat tradicional molinenc amb una
textura més amena i accessible. L’objectiu d’aquest projecte és apropar la
Coradella al públic general i donar-lo a conèixer més enllà dels consumidors
habituals. D’altra banda, la Fira de Vins disposarà, per part seva, d’una gran
carpa que funcionarà com a sala de tastos.