PFI-Pla de transició al treball

El Pla de Transició al Treball és una modalitat dels Programes de Formació i Inserció (PFI) que es fa en conveni amb el Departament d’Ensenyament

TITULARITAT: GENERALITAT – AJUNTAMENT DE MOLINS DE REI TELÈFON: 93 668 48 12

ADREÇA: C/ Canal de la Infanta, 23-25 CODI: 08960047

C/E: a8960047@xtec.cat

FORMACIÓ

DESCRIPCIÓ. Està adreçat a nois i noies que no han acreditat l’ESO, de 16 a 21 anys. L’objectiu és proporcionar-los les competències que els permetin incorporar-se al món laboral o continuar la formació, especialment en cicles d’ FP de grau mitjà. Està format per: mòduls de formació professional per a l’assoliment de les competències professionals, mòduls de formació general per a l’adquisició de competències instrumentals que han de facilitar l’assoliment de les competències professionals i tutoria, seguiment i orientació.Té com a principals objectius la inserció laboral dels joves o la reinserció al sistema educatiu.

Es combina formació per a la millora de les competències bàsiques i preparació per a les proves d’accés al Cicle Formatiu de Grau Mitjà, amb formació professional de grau inicial. Inclou pràctiques de formació en diferents empreses del sector i foment de la inserció laboral.

 

ACREDITACIÓ I EFECTES DE LA FORMACIÓ REBUDA

Certificació final de les competències assolides

La superació dels programes facilitarà la continuïtat cap als CFGM, a través de les proves d’accés, o cap a l’obtenció del GESO.

Els mòduls professionals superats seran acumulables per obtenir un títol professional bàsic.

Les qualificacions positives dels mòduls de formació professional comporten l’acreditació de les unitats de competència corresponents i donen dret al reconeixement a l’efecte de l’obtenció del certificat de professionalitat.

ESPECIALITATS
Auxiliar de comerç i atenció al públic, amb formació en una botiga simulada (intercanvi de roba de segona mà) i pràctiques a empreses del sector (180 hores)

Auxiliar d’hosteleria: cuina i serveis de restaurant i bar, amb formació a restaurants de la zona i pràctiques a empreses del sector (180 hores)

Informació general

 • Adreça:
  C/ Canal de la Infanta, 23-25
 • Població:
  Molins de Rei
 • Codi Postal:
  08750
 • Telèfon:
  936684812
 • E-mail:

PFI-Pla de transició al treball