En una
trobada amb membres de l’Ajuntament, la Unió de Botiguers (BotMol),
l’Associació de Venedors del Mercat Municipal i representants del sector de la
restauració i l’alimentació, s’ha valorat la necessitat de tancar l’etapa de
les Jornades Gastronòmiques que durant els darrers deu anys han servit
d’aperitiu de la Festa Major. S’ha arribat a la conclusió que ha arribat el
moment de buscar un nou format per revitalitzar les jornades i fer-les més atractives
al públic de Molins de Rei i dels municipis veïns. Per aquest motiu ja s’ha
començat a treballar en un nou model de promoció del sector local de la
restauració.
La regidora
de Turisme, Carme Madorell, ha explicat que “totes les parts
implicades en l’organització d’aquesta activitat vàrem trobar-nos com cada any
per valorar la darrera edició de les Jornades i vàrem coincidir en la
necessitat de tancar aquesta etapa ara que tenim un bon gust de boca”. No
obstant això, Madorell ha volgut deixar clar que “també vàrem coincidir en
la necessitat de posar-nos a treballar immediatament per trobar un nou format gastronòmic
que doni un nou impuls i una millor promoció al sector de la restauració i
l’alimentació, que cada cop és més variat i prestigiós a la nostra vila”.
Durant les properes setmanes i mesos es
començarà a treballar en base a les aportacions presentades pels propis
restauradors i comerços del sector de l’alimentació amb l’objectiu d’obrir un
nou cicle el proper mes d’abril.