En aquestes dades Nadalenques, no podia faltar el bon menjar! I sabeu? Tampoc cal fer elaboracions massa extravagants ni complicades per tal de poder delectar-se amb un bon menú de festes, i a més, fet amb els més petitons i petitones de la casa. Fantàstic!
Des del Trencaclosques us proposem un menú sencer de festes molt humil, però simpàtic que farà que gaudiu moltíssim.
Anem per feina! Tothom preparat amb les mans ben netes i el davantal posat per començar a cuinar? Doncs mans a la massa!
Per anar obrint boca tenim un arbre vegetal on podeu incorporar tots els ingredients extres que tus vinguin de gust, nosaltres hem utilitzat enciam, tomàquet, pebrot verd, pastanaga i formatge per coronar amb una estrella l’arbre de Nadal.
El plat principal és un peix arrebossat però tractat amb molt d’afecte i un punt de cruixent extra de sorprendre els nostres i les nostres bones menjadores més exigents.
I per acabar amb un sabor dolcet, però sense que resulti massa embafador us proposem un postra enrotllat amb una mica de fruita i formatge, umm boníssim!
Esperem que passeu una bona estona i ompliu les panxetes amb un menú molt especial, BON PROFIT!