Un tast
d’olis acompanyat d’una degustació de patates de diferents tipologies fregides
amb diferents olis va protagonitzar la primera sessió dels tastos i maridatges
que tenen lloc aquesta setmana al Mercat Municipal. L’objectiu d’aquesta
activitat és mostrar la gran varietat que hi ha de variacions d’un mateix
producte, així com aprendre a detectar els matisos dels seus sabors i els seus
maridatges ideals.
Un cop
acabat el tast d’olis i patates fregides va ser el torn per la cervesa, amb un
tast de cerveses poc convencionals i difícils de comprar en els grans establiments.
El dimarts 27 serà el torn del maridatge de vins amb formatges, el dimecres 28
es presentarà el gintònic de la Candelera 2015 i s’acompanyarà amb un tast de sake i, finalment, dijous 29 es farà un
maridatge de cava i bacallans cuinats de diferents maneres.
A les sessions hi assisteixen crítics i bloggers gastronòmics, però també són
obertes al públic general i el preu de cadascuna oscil·la entre els 8 i els 15
euros.