008/2023

Convocatòria per a la concessió de subvencions específiques per a la socialització, digitalització, adquisició de materials escolars i adaptacions curriculars per al curs 2023-2024

Termini de presentació de sol·licituds: 30-09-2023
Data d'atorgament: Pendent

S’obre el període per a la presentació de sol·licituds de subvenció per a la socialització, digitalització, adquisició de materials escolars i adaptacions curriculars per a centres educatius públics de Molins de Rei. La convocatòria inclou la concessió de subvenció  per a aquelles escoles que imparteixen Educació Infantil i Primària o Secundària Obligatòria (o les AFA d’aquestes escoles, només si són elles les que gestionen la socialització dels llibres de text del centre).

El material escolar subvencionable podrà ser el següent: Llibres de text, materials editat per l’escola (fulls, tòner, rènting d’impressores,…), llibres de lectura/coneixement de l’aula, llicències de materials digitals de llibres de text o llibres de lectura/coneixement de l’aula, llibres o materials (cd, dvd,…) per a la biblioteca, material d’aules especialitzades.

Abans d’emplenar els models de documentació que són necessaris per a la presentació de la sol·licitud i que s’adjunten, haureu de llegir les bases reguladores i la convocatòria d’aquests ajuts.

Les escoles i instituts que vulguin optar a la subvenció hauran de registrar una sol·licitud de forma telemàtica al registre general de l’Ajuntament, a través del web https://www.molinsderei.cat/ a l’apartat tràmits per internet/instància genèrica amb la documentació següent:

  • Una sol·licitud específica de subvenció de socialització i adquisició de materials escolars per a l’exercici 2023, curs 2023-2024 (Model I de Sol·licitud).
  • Un certificat del secretari/ària del centre escolar (o de l’AFA) relativa als materials socialitzats, digitalitzats, substituïts o adquirits (Model II de certificat ).
  • Una declaració responsable i justificació econòmica prèvia de la subvenció (Model III de declaració responsable i justificació econòmica).
  • Certificat bancari de titularitat del compte

Caldrà presentar la sol·licitud, i la documentació que l’ha d’acompanyar abans del 30 de setembre de 2023.

Per a qualsevol dubte i/o aclariment podeu enviar un correu electrònic al Negociat d’Educació, a l’adreça educacio@molinsderei.cat

Documentació


Documents relacionats


Atorgaments subvencions 2023


 Atorgaments subvencions 2022

Bases específiques de subvencions

 
[alertme-form-show]